dilluns, 5 de desembre del 2011

XUXES 2.0, Type scout

XUXES 2.0, Type scout
Sabeu que és una xuxe? En argot TIC ve a ser com una apps. S'està popularitzant l'ús d'aquestes miniaplicacions interactives en mòbils i ara també en ordinadors.
Google ha obert una store per a ordinadors, a imatge de l'store que amb Android per a dispositius mòbils. Per gaudir d'aquestes aplicacions ( des d'ara xuxes 2.0) cal instal·lar el Chrome.
http://www.google.com/chrome?hl=ca
I a més cal tenir un compte gmail. ( es gratuït i es fa en un moment)
Una vegada googlitzats ja podem gaudir del recurs.
A dins de l'store, hi ha jocs, petites aplicacions educatives, cursos d'idiomes, calculadores científiques, etc,..

Destaco el Type scout com a programa de mecanografia gratis, i pensat per poder ser emprat per nens des de 6 anys. La competència de conèixer el teclat fa molts anys que es treballa amb alumnes amb discapacitat visual i/o motriu, però la generalització de les noves tecnologies i la incorporació a l'etapa d'educació primària fan imprescindible que tots els alumnes teclegin amb una mica de "ritme". A l'escola sovint no és temps per aquest aprenentatge.
Jo ho treballo a casa amb els meus fills i em funciona!!!!El truc que faig servir es que en cada sessió d'ordinador familiar estan obligats a fer exercicis d'aquesta aplicació els primers 10 minuts, abans de que es posin a jugar a les seves coses ( la demora encara els fa tenir més ganes )
https://chrome.google.com/webstore/detail/fedokkaolmkkoeedicihicdeppjjeamj



En windows fem servir aquest altre programa que funciona off-line i també és gratuït 

http://personales.ya.com/mecanet/curso/mecanet66.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada